Feriearbete årskurs 9 Strandenskolan eller årskurs 1 gymnasieskolan - ansökan

LÄS MER

Nu är det dags att söka feriearbete för sommaren 2023! Möjligheten att söka feriearbete vänder sig i första hand till dig som avslutar årskurs 9 eller årskurs 1 på gymnasiet och saknar annat sommarjobb. Övriga har möjlighet att söka och kan få feriearbete i mån av plats. Feriearbetet pågår i 2 veckor och vi har ett begränsat antal platser.

Du är välkommen att önska vilken tidsperiod du vill arbeta samt vilka arbetsuppgifter du i första hand vill ha. Det finns ingen garanti att du får arbeta med det du önskar utan arbete kommer att erbjudas utifrån tillgänglighet. 

De områden som är tillgängliga är 1. vård och omsorg, 2. turism och service, 3. renhållning och parkarbete samt 4. aktiviteter och nöje inom Ung i Dorotea.

Ung Drive

Vill du driva ett eget företag i sommar! Under ledning av unga erfarna coacher från näringslivet får du som går åk 8 – åk 1 på gymnasiet hjälp att driva och tjäna pengar på ett eget företag under sommarlovet. Handledning sker digitalt. 

Läs mer och ansök på Ung drives webbplats: https://ungdrive.se/academy/

Ung i Dorotea

Vill du ha ett roligt och utvecklande sommarjobb och samtidigt skapa världens bästa sommarlov för andra unga i Dorotea kommun? Vill du planera, leda och genomföra olika aktiviteter tillsammans med andra? Vad sägs om att anordna ett barnkalas i Kvarnparken, en brännbollsturnering på Björnvallen – eller något annat som du tycker är kul? Ta chansen och sök din plats redan nu!

För frågor och information kontakta Peter Ahlqvist: 

E-post: peter.ahlqvist@dorotea.se
Telefon: 0942-141 95

Ansök senast 24 april.

Besked om feriearbete kommer under vecka 19. 
 

 

Frågor om e-tjänsten

Peter Ahlqvist
peter.ahlqvist@dorotea.se
0942-141 95

Personuppgiftsansvarig

Kommunstyrelsen
info@dorotea.se

Följande behövs för e-tjänsten

  • Du har ett fullständigt personnummer
  • Du är skriven i Dorotea kommun

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa