Feriearbete årskurs 9 Strandenskolan eller årskurs 1 gymnasieskolan - ansökan

LÄS MER

Nu är det dags att söka feriearbete för sommaren 2021! Möjligheten att söka feriearbete vänder sig i första hand till dig som avslutar årskurs 9 eller årskurs 1 på gymnasiet och saknar annat sommarjobb. Övriga har möjlighet att söka och kan få feriearbete i mån av plats. Feriearbetet pågår i 2 veckor och vi har ett begränsat antal platser.
 
På grund av corona-pandemin har förutsättningarna förändrats så att det inte är möjligt att erbjuda feriearbete inom en del traditionella arbetsområden. Därför genomförs satsningar i samarbete med olika projekt och i kombination med mer traditionella arbeten inom turism och fritid samt målning, städning och renhållning. Mer detaljerad information kring detta kommer längre fram.
 
I samarbete med Youth Up North har några ungdomar möjlighet att genom sommarjobbet få vara med och skapa världens bästa sommarlov i Dorotea där man kommer få anordna aktiviteter för barn, familjer och unga i kommunen. Vad sägs om att anordna ett barnkalas i Kvarnparken, brännbollsturnering på Björnvallen, tipsrunda runt Bergvattensjön eller en bio för alla med EPA-traktorer?
Det här är ett nytt och roligt koncept för sommarjobb i Dorotea, ta chansen och sök! 

UngDrive Academy - Starta eget företag i sommar!

Dorotea kommun erbjuder platser till UngDrive Academy - Sveriges största och mest populära entreprenörskapsutbildning på sommarlovet. Starta företag inom vad som helst, solo eller tillsammans med vänner. Med hjälp av inspiration, workshops, coaching, säljträning samt ett startkapital får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som man förverkligar under sommarlovet - med hjälp av riktiga entreprenörer. Utöver detta kommer du få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt!

Vem kan söka till UngDrive Academy?

Du som slutar åk 9 eller 1 på gymnasiet. Inga förkunskaper krävs!

Får man lön? Som deltagare i UngDrive Academy får du ett startkapital på 2 000 kronor som du får behålla. Du får ingen lön utöver det, men alla pengar du tjänar på ditt företag är dina egna. Det finns alltså ingen gräns för hur mycket du kan tjäna, utan det är helt upp till dig själv och ditt företag.

Läs mer om UngDrive Academy och ansök på ungdrive.se/academy!

Video: https://vimeo.com/384735229

Mer information

Sista ansökningsdag: 30 april

För frågor och mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Stenberg, e-post: ulrika.stenberg@dorotea.se

Frågor om e-tjänsten

Ulrika Stenberg
ulrika.stenberg@dorotea.se
0942-140 00

Personuppgiftsansvarig

Kommunstyrelsen
info@dorotea.se

Följande behövs för e-tjänsten

  • Du har ett fullständigt personnummer
  • Du är skriven i Dorotea kommun

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa